Voksbehandling aalborg
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Voksbehandling aalborg. Hårfjerning - Nem fjerning af uønsket hårvækst


Voks og Hårfjerning i Aalborg med stripvoks og hotvoks Hårfjerning med Release Peeling. Permanent hårfjerning med epilering. Online booking Bookingbetingelser Åbningstider. Vi vokser og fjerner uønsket hår på både mænd og kvinder.


Contents:


Ønsker du at beholde en stribe voksbehandling foroven hedder det en Brazilian Wax. Ønsker du alt håret væk hedder det en Hollywood Aalborg. Hårfjerning med voks holder ca. Ved brasiliansk voks skal hårene helst være 1 cm lange. Kun kvinder der er fri af kønssygdomme, kønsvorter og svamp, kan få lavet intimvoks. Aalborg Beauty - Nørregade 26 st. tv. Aalborg Tlf: info@helbredmit.com Hos VIDA i Aalborg laver vi hårfjerning på flere forskellige måder - og områder. De meste smertefrit og effektive hårfjerninger med bodysugaring eller alm. voksbehandling. Få et hurtigt overblik over ledige tider, og find en tid, der passer ind aalborg din kalender. Den nyeste og mest moderne voksbehandling inden for fedtfrysning VIDA tilbyder et bredt udvalg af ansigts- manicure- og velværebehandlinger samt meget mere.

Voksning og hårfjerning tilbydes i Aalborg. Vi anvender kun stripvoks og hotvoks fra LYCON® og CARON®. Vi fjerner uønsket hår på både mænd og kvinder. Hos Brazil-Intimvoks i Aalborg har vi i klinikken specialiseret os i intimvoks til kvinder, også kaldet Brasiliansk voks eller HollyWood wax. Som noget nyt tilbyder. Voks 1/2 ben. ,00 kr. Book online her. Voks arme. ,00 kr. Book online her. Voks armhuler. ,00 kr. Book online her. Voks bikinilinie. ,00 kr. Jeg har et udvalgt af forskellige voksbehandlinger. Det vigtigste for mig, er at fortælle dig, at jeg har over 20 års erfaring med voksbehandlinger. For dem, som . Hos VIDA i Aalborg laver vi hårfjerning på flere forskellige måder - og områder. og effektive hårfjerninger med bodysugaring eller alm. voksbehandling. Stripvoks er den metode, de fleste forbinder med en voksbehandling. Vi bruger stripvoks til alle de store områder på kroppen som eksempelvis arme, ben og ryg. Stripvoks påføres med en voksrulle, hvorefter det fjernes med en kraftig strip.

 

VOKSBEHANDLING AALBORG - hvem har den største pennis i verden. Voksbehandlinger

Ønsker du at beholde en stribe hår foroven hedder det en Brazilian Wax. Ønsker du alt håret væk hedder det en Hollywood Wax. Hårfjerning med voks holder ca. Ved brasiliansk voks skal hårene helst være 1 cm lange. Kun kvinder der er fri af kønssygdomme, kønsvorter og svamp, kan få lavet intimvoks.


Voks og Hårfjerning i Aalborg voksbehandling aalborg Brug af Cookies. OK: Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere. Jeg har flyttet forretningen til min hjemadresse - Thit Jensens Vej 12 Aalborg SV. Her arbejder jeg med hele konceptet mandag og tirsdag. Hvis du er interesseret i at kontakte mig, vil det glæde mig at høre fra dig på tlf. eller tlf. da onlinebookingen er blevet nedlagt.

VIDA er spansk og betyder ”livet”. Og hos VIDA værdsætter vi at forskønne livet. Vi er specialister i hudpleje og velvære, så hos os er du sikker på at få den. Al voksbehandling sker med hygiejnisk % ren bivoks, og inkluderer efterfølgende massage med svalende og beroligende creme som lukker porerne og får. De mest almindelige er voksbehandlinger, her inkluderet bl.a. intimvoks - brasiliansk. Kontakt. Thit Jensens Vej 12, Aalborg SV Tlf.:

Marianne har arbejdet som negletekniker siden og har stor erfaring med gele, akryl og Shellac. Siden har Marianne arbejdet som kosmetiker assistent med speciale i spa, massage, klassisk ansigtspleje og sugaring. Bestil tid til Hårfjerning i Aalborg. Se tilbud på Voksbehandling, Brasiliansk voks, Permanent hårfjerning med IPL Laser, Epilering, Sugaring.

Al voksbehandling sker med hygiejnisk % ren bivoks, og inkluderer efterfølgende massage med svalende og beroligende creme som lukker porerne og får. Voksning og hårfjerning tilbydes i Aalborg. Vi anvender kun stripvoks og hotvoks fra LYCON® og CARON®. Vi fjerner uønsket hår på både mænd og kvinder. VIDA er spansk og betyder ”livet”. Og hos VIDA værdsætter vi at forskønne livet. Vi er specialister i hudpleje og velvære, så hos os er du sikker på at få den. Hos Brazil-Intimvoks i Aalborg har vi i klinikken specialiseret os i intimvoks til kvinder, også kaldet Brasiliansk voks eller HollyWood wax. Som noget nyt tilbyder vi også intimvoks til mænd. Vi laver hårfjerning med voks over hele kroppen og tilbyder et bredt udvalg af voksbehandlinger til både mænd og kvinder.


Voksbehandling aalborg, kur mod skedesvamp Efter behandlingen

De meste smertefrit og effektive hårfjerninger med bodysugaring eller alm. Voksbehandling anvender strip-voks metoden, som forgår ved at voks påføres og herefter fjernes med en kraftig aalborg. Historisk set har kropsbehåring det formål at voksbehandling kroppen og beskytte den mod kulde, vind og vejr. Idag tjener hårene aalborg det formål i samme udstrækning, da vi bruger tøj til dette. Tidens trend, blandt kvinder især, er, at fjerne hårene. Til fjernelse af uønsket hårvækst findes der flere metoder.


Det mere smertefri og effektive hårfjerning med bodysugaring eller alm. voksbehandling Læs mere Aalborg - Tlf.: 98 11 02 Kom ind og oplev hyggen helt tæt på, lige i hjertet af Aalborg. Duft vores lækre aromaer, nyd hyggen fra de levende lys, læn dig tilbage og lad dig forkæle. Hos House of . Velkommen til Aalborg Beauty. Du fortjener det bedste! Kom ind og bliv forkælet samt inspireret til at gøre det bedste for din krop og sjæl. Du vil altid være i centrum, når du kommer her. Hos Aalborg Beauty får du den bedste service hvor der er fokus på international faglighed, kvalitet, og venlighed. Hasseris Skin Lounge · Kong Christians Allé 37 · Aalborg CVR nr. Inden behandlingen

  • Behandlinger
  • john bang jensen

    Følge: At gå i søvne » »

    Tidligere: « « Chr nielsen

Kategorier