Norske vanter
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Norske vanter. Norske votter og Magic Loop


Mønster på Norske luffer, hjælp en mønstrestrik-novice - Slyngebarn De bliver gemt til vinter. Denne gang er det tre par, jeg har strikket efter min egen opskrift som kan findes her på siden. Forhandler     Tilmeldingsdato: Jeg synes det er nemmere at vanter tommelfingrene norske, når man starter oppefra. Selvom jeg ikke har været særlig meget på bloggen i sommer, har jeg strikket en masse, og vanter glæder mig til at vise det norske. Side 1 af 2. Oprindeligt skrevet af Moogie.


Contents:


Her på siden finder du masser af inspiration og gode tips til at komme i gang med at strikke og i vores strikkeskole kan du lære alle teknikkerne, så du nemt og hurtigt kan få gang i dit første strikkeprojekt. Du kan strikke alverdens ting lige fra vaskeklude, håndklæder og grydelapper til ting til baby og en masse moderne og smart tøj til dig selv. Det er blevet populært at strikke og både gamle som unge nyder godt af at fordybe sig med et strikkeprojekt. Det er nemlig en afslappende måde at koble helt af fra hverdagens stress og jag, og det får tankerne til at flyde. De skønneste norske vanter i dejlige, nye farver. De er strikket af strømpegarnet Fabel fra Drops, dels i sort og dels i farven Rose Mist, der er et printet garn i. Drops Norske vanter Varenummer: OP De skønneste norske vanter i dejlige, nye farver. De er strikket af strømpegarnet Fabel fra Drops, dels i . Sidste opdatering om vanter i denne omgang. Det lover jeg. Denne gang er det tre par, jeg har strikket efter min egen opskrift som kan findes her på siden. De skønneste norske vanter i dejlige, nye farver. De er strikket af strømpegarnet Fabel fra Drops, dels i sort og dels i farven Rose Mist, der er et printet garn i changerende rosa og grå farver - det er det, der giver den lækre farve-effekt. Ikke prøv deg;- jeg har allerede bestilt ei luebok av henne! Eksempler fra luesamlinga i bloggen min akkurat nå.

Køb og salg af Norske Vanter i Tøj og mode på DBA. Her finder du mere end gratis strikkeopskrifter og hækleopskrifter med tilhørende instruktionsvideoer samt skønne garner til fantastiske priser!. okt Mønster på Norske luffer, hjælp en mønstrestrik-novice Gør det selv med stjerner på, som man tænker på, når der tales om norske vanter. Tilbud på Norske Uldvanter og luffer af % ren ny uld m/blødt fleece indvendig. Stort udvalg i Norske sweaters og Islandske sweaters m/gratis Fragt. Køb og salg af Norske Vanter i Tøj og mode på DBA. Her finder du mere end gratis strikkeopskrifter og hækleopskrifter med tilhørende instruktionsvideoer samt skønne garner til fantastiske priser!. okt Mønster på Norske luffer, hjælp en mønstrestrik-novice Gør det selv med stjerner på, som man tænker på, når der tales om norske vanter. aug Posts about Vanter written by signelisabeth. Vanterne, jeg strikkede er efter opskrift fra ”Vanter til alle årstider”, en helt fantastisk vantebog. Maskerne på 1. og 4. p sidder på vantens inderside og maskerne på 2. og 3. pind sidder på ydersiden. Strik lige op i glat efter diagrammet.

 

NORSKE VANTER - søle. Hue og vanter med norske stjerner - garnkit

Kategorier strik hækling snaps og snack syning billeder byggeprojekter resten. Jeg har ikke fået lavet så mange julegaver selv i år, men to par vanter efter en ny opskrift blev det da til. På hjemmesiden Lapsus blev jeg inspireret til begge par og har fulgt mønstret på håndryggen til indlægget: Silver dream mittens på Drops hjemmeside.


norske vanter norske vanter Uld vanter og luffer. Her finder du lækre og varme norske uld vanter og luffer. patterns > Norske vottar og vantar. Norske vottar og vantar. by Annemor Sundbø. published in January Norwegian notes. Norsk (nynorsk).

Vanter med norske stjerner. Garn: BINGO fra Lana Grossa 2 ngl grå og 1 ngl hvid . Pinde: Strømpepinde 4½ og 5. Strikkefasthed: 18 m og 26 p = 10 x 10 cm på. Strikkeopskrift på norsk hue og vantesæt designet af Pernille Cordes. Sættet er helt enkelt med en flot pels pompon i toppen af huen.

Cultural Memories Kulturminner is a reflection on textile-related matters. Just now it concerns close contact with a plant that has deep roots both in the earth and in tradition. Stinging nettle, a plant that truly makes itself felt by hours-long stinging and blistering when one brushes past them, as for example next to the steps to my shop in Ose, Setesdal.

Tilbud på Norske Uldvanter og luffer af % ren ny uld m/blødt fleece indvendig. Stort udvalg i Norske sweaters og Islandske sweaters m/gratis Fragt. Køb og salg af Norske Vanter i Tøj og mode på DBA. Strikkeopskrift på norsk hue og vantesæt designet af Pernille Cordes. Sættet er helt enkelt med en flot pels pompon i toppen af huen. Jeg har ikke fået lavet så mange julegaver selv i år, men to par vanter efter en ny opskrift blev det da til. Etiketter: alpacauld, norsk mønster strikkede vanter, norske vanter, sandnes, strik, strikkede vanter med mønster, strikkede vanter med norsk mønster. Ingen kommentarer: Send en kommentar. Nyere indlæg Ældre indlæg Start.


Norske vanter, copenhagen airport address Kludekonens blog

Jeg er voldsomt uopfindsom, så når nogen vanter fødselsdag, og de ikke allerede har et par vanter, jeg har strikket, så får de et par. Måske norske snart skulle finde på noget nyt. Folk har den vane, at de har fødselsdag hvert år. Jeg har strikket et par som jeg selv har fundet på. Rigtig mange strikkere har det fint med strømpepinde og drøner derudaf, men jeg blev bare aldrig særlig god til dem og når jeg en enkelt gang prøvede alligevel, fik jeg altid vanter ekstra riller i strikken — ved hvert pindeskift. Og så lader man bare være…. Men nu er sagen en anden, Magic Norske funker og linket nedenfor fra garnstudio.


Her finder du mere end gratis strikkeopskrifter og hækleopskrifter med tilhørende instruktionsvideoer samt skønne garner til fantastiske priser! Hos SWEATER HOUSE i Hillerød finder du Danmarks største udvalg af skandinaviske sweatre, huer, vanter og tørklæder til både voksne og børn etc. -altsammen fremstillet af ren ny uld. I vores onlineshop kan du se en del af vores meget store udvalg. Vanter i tydal-strikning. Teknikken til disse melerede vater stammer fra Norge – følg med i vores vejledning, og vær med til at bevare en gammel tradition. Få strikkeopskriften her. Annemor Sundbø har kommet med ny bok denne høsten, Norske votter og vanter - dyremønstre og andre figurar frå norsk strikkearv. Ugitt på nynorsk av Samlaget. Men én vante er ikke meget bevendt, og derfor ender det for det meste med, at jeg strikker to. For det meste. Enlige vanter i min samling er der nok af. Vanterne, jeg strikkede er efter opskrift fra ”Vanter til alle årstider”, en helt fantastisk vantebog, der nok var grunden til, at jeg strikkede et par. sådan kan det gå. Flotte er de nu. annettes kreativiteter sagde . Ih hvor er de søde! Jeg følger med på din blog, da du har så mange spændende indlæg. Jeg har netop syet en bluse, da jeg ville holde en lille pause fra strikkeriet. patterns > Norske vottar og vantar. Norske vottar og vantar. by Annemor Sundbø. published in January Norwegian notes. Norsk (nynorsk). Filter your results

  • Meget gammelt strik med norske mønstre Navigation menu
  • mette blomsterberg bedste opskrifter

    Følge: Wmf bestik philadelphia » »

    Tidligere: « « Prostata massage thai

Kategorier